Dørtelefonsystemet skal skiftes ut. Det betyr at ringepanelet ved hoveddøren og alle dørtelefonene inne i leilighetene skal skiftes ut. Vi er derfor avhengig av tilgang til alle leiligheter den oppsatte datoen.

 

Standard dørtelefon er valgt av borrettslaget, men det er mulig å bytte denne ut med en videoskjerm, slik at man har anledning til å se de som ringer på. Det har en egenandel på kr. 2000,- som betales med kort, kontant eller Vipps på installasjonsdagen.

 

Altså borettslaget dekker standard dørtelefon. Videoskjerm koster ekstra.  

 

De som ønsker video bes bestille dette ved å sende en mail til: post@assistentpartner.no Merk mailen med navn, adresse og leilighetsnummer.

 

Det er viktig av hensyn til fremdrift at det er tilgang til ALLE leiligheter i mandag 9/1.

 

Dersom det er folk til stedet på installasjonsdagene er det ikke nødvendig å avlevere nøkkel. Eksakt klokkeslett kan IKKE avtales. Nøkkel kan enten avleveres i postkassen til Nina Braaten på forhånd, eller direkte til Assistent Partner på installasjonsdagen mandag 9/1. Nina vil også være hjemme begge dagene.

 

Nøkkel  være tydelig merket med leilighetsnummer, navn og tlf. For eksempel ved hjelp av en konvolutt.

 

Dersom vi ikke får installert dørtelefon i din leilighet vil det komme et ekstra gebyr for ettermontering.

 

Planlagt fremdrift er som følger:

Vi vil jobbe oss oppover fra 1 etg. Akkurat hvor langt vi klarer å komme på mandag er usikkert. Vi vet ikke hvordan kabelføringer o.l. er og kan derfor ikke si akkurat hvor langt vi kommer. Men det er SVÆRT VIKTIG at vi får tilgang til alle leilighetene. Dersom kabelanlegget er ført innvendig fra leilighet til leilighet vil arbeidet stoppe opp dersom vi mangler tilgang.

  • Mandag 9/1                            
  • Tirsdag 10/1

                  

ARBEIDET STARTER KL 06.30

Kontakt info Assistent Partner AS: post@assistentpartner.no