Securitas

Bomiljøtjenesten 

Gjertrudgard borettslag har bomiljøtjeneste som blir levert av Securitas. En bomiljøvekter kommer innom to ganger pr døgn og har tilsyn med bygget og eiendommen. Har du behov for å komme i kontakt med med vekteren, kan du ringe vaktsentralen på telefon 22 97 10 70.

Formålet med tjenesten
Bomiljøtjenesten er igangsatt for å gi deg som beboer trygghet og trivsel. Bomiljøvekteren vil gå vaktrunder med forskjelige omfang og til varierende tider. Bomiljøvekteren vil føre tilsyn med eiendommens fellesarealer, og påse at ingen uønskede personer oppholder seg i eller ved eiendommen. Er vekteren i tvil om hvem du er vil han spørre om du har nøkkel som gir adgang til fellesarealer, til egen bil og lignende.

Med bomiljøvekterens tilstedeværelse vil vi redusere uønsket ferdsel og adferd i og ved eiendommen, men denne tjenesten blir enda bedre hvis du ringer oss, når du opplever eller føler utrygghet, eller ser/hører unormal adferd i ditt nærområde. Det koster ingenting ekstra å tilkalle vekteren, han er der for din skyld.

Ring vaktsentralen på telefon 22 97 10 70